Penina ALYA

Penina Alya

Naročilo Penine Alya

- Penina Alya 0,75L, cena: 12,90 €
- Penina Alya 0,75L (v darilnem kartonu), cena: 15,95 €
* cena vsebuje 22% DDV | predviden rok dobave: 2-3 dni | plačilo po povzetju | poštnina je brezplačna

Ime in priimek *

Podjetje (opcijsko)

Naslov *

Pošta in kraj *

Izberi penino *


V ceno je vštet 22% DDV

Količina *

Email *

Opombe

Varnostna koda*
captcha

Pravijo, da naključij ni. V Radgonskih goricah je že dolgo tlela ideja, da bi ustvarili nekaj posebnega, in naključje (ali pa tudi ne) je hotelo, da je tam nastopala zelo posebna oseba – Alya. Ko je odpela pesem Za naju, je bilo jasno, v katero smer bomo razvijali idejo. Rodila se je Penina Alya. Vse drugo je zgodovina.

Po njenem izboru – Zlata radgonska penina, pridelana po klasični metodi. Rezultat trdega dela in vztrajnosti.
Po njenem okusu – sladka penina. V svetu klasičnega penečega se vina sladkega ne najdemo prav pogosto. Gre za drznost in temperament.
V njenem slogu – povsem samosvoja penina. Eksplozivna, seksi in samozavestna.
Penina Alya – njena značajska dvojčica.

Penina Alya je pridelana po tradicionalni metodi, a vendarle ni čisto klasična Zlata radgonska penina. Je zlata penina s popolnoma samosvojim slogom. Prvi požirek vas bo omamil z živahnimi poljubčki in zapeljal k vedno novemu okušanju te bogate pijače. Drzna, a očarljiva in družabna penina, igriva kot prava mala zabava v kozarcu, ki jo lahko uživamo samostojno ali ob hrani.

Penino Alya uživajte v širšem pecljatem kozarcu, v katerem bosta do izraza prišli njena bogatost in aromatičnost. Za še večjo poletno osvežitev svetujemo dodajanje nekaj kock ledu; led bo ublažil tako sladkost kot moč alkohola. Ker je penina Alya temperamentna in izzivalna kot Alya sama, vas vabi, da ste tudi sami drzni in se poigrate ter morebiti najdete zanimivo kombinacijo z najljubšim sadjem, zelenjavo ali začimbami.

Vir: Radgonske Gorice