Album ‘Car’

album_carCAR je Alyin tretji studijski album, ki ga je priljubljena pevka poimenovala po letošnji uspešnici ‘Car‘, s katerim je uprizorila zgodovinski koncert nad oblaki, ki se je zgodil v okviru MINGL dogodka! Povabljencem je priredila nepozabno zabavo in vse prisotne presenetila s kratko pričesko, kot tudi z glasbenim gostom, izjemnim hrvaškim vokalistom Massimom Savičem! Bilo je caaarsko!

‘CARju’ na albumu družbo dela še devet pesmi, dve sta že veliki uspešnici, ‘Zlaži se mi’, ki je lanskoletna najbolj predvajana pesem na radijskih postajah, ter ‘Moja pesem‘, s katero je Alya proslavila 10. obletnico glasbenega ustvarjanja.

Tretjo pesem ‘Za naju‘ je Alya predstavila tik pred izidom albuma. Pesem ob spremljavi mandoline in harmonike obuja čudovite romantične spomine.

Pri ustvarjanju albuma je Alya sodelovala z različnimi avtorji glasbe in besedila ter izbrala le najboljše . S tem si je privoščila raziskovanje glasbe, kar najraje počne. Tako bo poslušalce ponovno presenetila z novimi ritmi, kot ji je uspelo pri pesmi ‘Spet in spet’ v kateri navdušuje s countryjem.
Tokrat je Alya imela razširjeno produkcijsko ekipo, saj je na albumu poleg Alyinega dolgoletnega producenta Žareta Paka v tej vlogi sodeloval tudi Martin Štibernik.
Za nov a še vedno prepoznaven Alyin zvok so poleg Paka in Štibernika skrbeli: Raay, Alen Vitezič, Marko Gregorič, Anže Langus Petrović, Anja Baš in Gregor Arbiter. Za popolnimi odigranimi ritmi stojijo poleg že omenjenih avtorjev, priznana imena v svetu glasbe: Roman Ratej, Matej Sušnik, Robert Pikl, Jure Rozman, Jani Hace, Matej Horvat Tomaž Vlahovič, Bor Zuljan, ter Franci Zabukovec.

Seznam skladb na albumu:

  1. Car
  2. Za naju
  3. Kaj naj zdej
  4. Mal poredno
  5. Spet in spet
  6. Dej mi mal
  7. Moja pesem
  8. Dober dan
  9. Zlaži se mi
  10. Ljubezen

Nakup vsebin: iTunes

Naroči CD ploščo – cena: 9,90 €

* cena vsebuje 22% DDV
** poštnino plača prejemnik, predviden rok dobave: 2 dni

Izberi način naročila:
1. Naročilo PayPal 2. Po povzetju
Ime *

Priimek *

Naslov *

Pošta in kraj *

Email *

Opombe

Varnostna koda*
captcha