Novice

Novi singel – Za Naju

IMG_7273V začetku pomladi je Alya predstavila novo pesem Car, v  kateri samozavestno in hudomušno nagovarja ‘carje’. Pesem je izšla po enoletnem ustvarjalnem premoru. Nasledila je lanskoletno uspešnico ‘Zlaži se mi’, za katero je Alya po letošnjih prvomajskih praznikih prejela priznanje s strani zavoda IPF za najbolj predvajano pesem v letu 2013.
In le nekaj dni kasneje je v sodelovanju z MINGL-om že uprizorila zgodovinski koncert nad oblaki, kjer je predstavila pesem Car. Povabljencem je priredila nepozabno zabavo in jih presenetila z novo kratko pričesko in glasbenim gostom, izjemnim hrvaškim vokalistom Massimom Savičem. Bilo je caaarsko!

A presenečenj za letos še ni konec. Danes Alya predstavlja nov singl Za naju in hkrati napoveduje izid tretjega studijskega albuma »Car«. Tako je car iz pesmi res postal Car!

Pri novem singlu ‘Za naju’ je Alya sodelovala s priznanim slovenskim producentom, Žaretom Pakom, s katerim sodelujeta že od začetkov njenega glasbenega ustvarjanja. Nova pesem nosi prepoznaven Alyin zvok ter ščepec presenečenja za poslušalce. Lahkotno pesem čudovitih romatičnih spominov spretno spremljajo zvoki mandoline in harmonike. Vabljeni k poslušanju

Poslušaj ‘Za Naju’:
- YouTube
- Audio mp3 (320 kbps)
- Audio wav (2116 kbps)