Novice

Alyino uspešno leto

AlyaLetošnje leto je za Alyo več kot uspešno. Po zmagi na Melodijah morja in sonca je pesem ‘Srce za srce’ postala velika uspešnica letošnjega poletja in ena najbolje predvajanih pesmi na slovenskih radijskih postajah, Alyini koncerti, s katerimi navdušuje občinstvo, pa se vrstijo en za drugim.

Že v začetku decembra se je Alya s spremljevalno ekipo predstavila na štirih zaporednih nastopih v okviru #turnejasrcezasrce. Sledil jim je 24-urni maraton, ko so v enem dnevu odigrali kar tri koncerte na treh različnih prizoriščih po Sloveniji: Maribor, Ljubljana, Ajdovščina.

Alyini koncerti so dostikrat prav posebno doživetje. Potem ko je, kljub strahu pred letenjem, nastopila v letalu na 4.000 metrih nadmorske višine, je letos prvič nastopila v cerkvi. Kljub rahlim dvomom je bilo vzdušje v Križevniški cerkvi v Ljubljani izjemno. Alya že komaj čaka novih zanimivih lokacij, kjer bi lahko svojo glasbo predstavila na nekoliko drugačen način. Srčnost in podpora njenih poslušalcev ji dajeta izjemno motivacijo in razlog za dobro voljo, za kar jim je neizmerno hvaležna.

Pa niso le koncerti tisti, ki zaposlujejo simpatično Mozirčanko. Poleg tega, da se intenzivno pripravlja na nastop na EMI, kjer se bo predstavila 18. februarja 2017, je ravnokar lansirala penino Alya, ki vas bo grela v prazničnih dneh.